Háziorvos kerestetik Kamaraerdőn és Frankhegyen

Budaörs Város Önkormányzata a mai napon, április 4-én pályázatot írt ki a az újonnan létrehozandó  11. számú (Frankhegy és környéke) és 12. számú (Kamaraerdei településrész) felnőtt háziorvosi körzetek háziorvosi feladatainak  ellátására. A részletes kiírás a hivatal honlapján, budaors.hu-n található. A pályázatok benyújtási határideje április 20-a. A képviselő-testület korábbi döntése alapján az év közepétől 10-ről 12-re növekedett a felnőtt egészségügyi alapellátó körzetek száma. 


 

A frankhegyi településrész háziorvosi rendelője a a 2040 Budaörs, Kossuth L. u. 9. sz. alatt , az Egészségügyi Központban lesz majd elérhető. Az új praxishoz tartozó lakosságszám a jelenlegi adatok szerint 1439 fő. Kamaraerdő újabb háziorvosi körzete a Kismartoni u. 45. sz. alatt, a Kamaraerdei Közösségi Házban lesz elérhető. Ehhez a körzethez a számítások szerint 1451 fő tartozik majd. Kamaraerdő korábban is rendelkezett háziorvosi körzettel, de a háziorvosok rendelési ideje nagyon rövid volt. Török István, alpolgármester és Kamaraerdő önkormányzati képviselője, a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az új körzet lehetővé teszi Kamaraerdőn az egész napos egészségügyi alapellátást.

A nyertes pályázóval az önkormányzat határozatlan időtartamra köt szerződést. A praxisok OEP finanszírozásból tudnak majd működni.

A rendelők működéséhez szükséges EKG készülékeket valamint a számítástechnikai eszközöket és a bútorzatot az önkormányzat biztosítja, amennyiben a pályázok ezzel nem rendelkeznek.

Pályázati feltételek:

  • A 4/2000.(II.25.) EüM rendelet szerinti képesítés és az ott, valamint a 303/2011.(XII.23.) Korm. rendeletben előírt egyéb feltételek

  • Büntetlen előélet

  • Cselekvőképesség

  • A praxis vállalkozói (egyéni vagy társas) formában történő működtetése.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Szakmai gyakorlat – legalább 1 – 3 év szakmai tapasztalat

  • Több szakvizsga

  • Pályázó a lakosság részére többletszolgáltatást (pl. szűrővizsgálat) térítésmentesen nyújt.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Részletes szakmai önéletrajz

  • Végzettséget, szakirányú képzettséget igazoló dokumentumok másolata

  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

  • Az egészségügyi államigazgatási szervnek a praxisjog meglétéről, vagy az engedélyezés feltételei fennállásáról szóló igazolása

  • Vállalkozási formától függően az egyéni vállalkozói igazolvány, illetve társas vállalkozás esetén a cégbírósági bejegyzést igazoló irat és a társaság alapító okiratának hiteles másolata

  • Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az elbírálásban részt vevők teljes körűen megismerhetik, és a pályázati anyagban foglalt személyes adatoknak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul

  • A vállalkozó háziorvos kötelezettségvállalása arról, hogy a pályázat megnyerését követő 8 napon belül benyújtja a működési engedély iránti kérelmet az illetékes szervhez.

A praxis betöltésének kezdeti időpontja:

  • A praxis a Képviselő-testületi döntést követően a tevékenység végzéséhez szükséges hatósági engedély és az OEP finanszírozási szerződés birtokában azonnal betölthető.

A pályázat beérkezési határideje:

  • 2012. április 23.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatokat kizárólag postai úton lehet benyújtani a következő címre:

Budaörs Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal, Szociális és Egészségügyi Iroda, 2040 Budaörs, Szabadság u. 134.

Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázat megnevezését, a pályázni kívánt felnőtt háziorvosi körzet számát.

A pályázat elbírálásának módja:

A szakbizottsági (Szociális és Egészségügyi Bizottság) véleményezést követően Képviselő-testületi döntés.

A Képviselő-testület fenntartja magának a jogot, hogy érvénytelennek nyilvánítsa a pályázatot.

A pályázattal kapcsolatos további információ Dr. Koczkás Mariannától kérhető a 06 (23) 447-941-es telefonszámon, vagy személyesen Budaörs Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal, Szociális és Egészségügyi Irodáján (2040 Budaörs, Szabadság u. 134. I. emelet 104. szoba).

A pályázati kiírás közzétételének helye:

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.