A rendőrséghez nem érkezett bejelentés az éjszakai verekedés ügyében

Március 31-én kora hajnalban  egy 4 főből álló társaság támadt rá egy utcán sétáló fiatalra a Pikler Söröző előtt.  A verekedés közben a tizenéves fiú 8 napon túli sérülést szenvedett, a szeme alatti rész felszakadt.  A rendőrséghez nem érkezett bejelentés. A mentőket nem riasztották.

Az információk alapján a szintén fiatal, tizenéves támadók az Aradi utcai buszmegálló felől érkeztek.  Állítólag a társaság az éjszakai buszon is erősen ittas állapotban kötekedett az utasokkal. A dulakodás után a megtámadott fiú visszarohant a Pikler Sörözőbe, ahonnan korábban távozott. Ekkor a népszerű kocsma vendégei sorfalat álltak a söröző bejárata előtt, azért hogy a randalírozók nem tudjanak bejutni a vendéglátóipari egységbe. Ezután az agresszív csoport sietve távozott a Templom-tér irányába. A verekedni vágyó fiatalok hirtelen felindulásból támadták. A társaságot nem ismerik a Pikler Sörözőben.

A Budaörsi Rendőrkapitányság sajtóreferense, Sződényi Zita a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nem érkezett hozzájuk ez ügyben bejelentés és senki nem riasztotta aznap este a rendőrséget a Facebookon terjedő híresztelések ellenére. Sződényi Zita  kijelentette, hogy a Budaörsi Rk. becsületbeli ügyként kezeli az esetet és vizsgálatot indít a történtek feltárására.

Budaörs közbiztonsága jónak nevezhető. Nem gyakori eset városunkban, hogy  csoportosan támadnak rá szórakozni vágyó fiatalokra. Így jogos az ifjúság és a szülők azon vágya, hogy ha az eset megtörtént a hatóság statuáljon példát az ügyben, mielőtt az indulatok megint elszabadulnak.

Matsinhe Dénes

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.