„Az ellenfél semmi olyat nem csinált, amit nem tudtunk előre!”

„Az edzések során mindenre felkészültünk, mindent megbeszéltünk, viszont szinte semmit nem tudtunk megvalósítani a begyakoroltakból.” – így értékelte a vasárnap délutáni mérkőzést Neukum Tamás vezetőedző.

Felnőtt csapatunknak sajnos nem sikerült revansot venni az őszi szezonban elszenvedett vereségért, 26-19 arányban alul maradtak a vendégcsapattal szemben. A budaörsiek játékának dinamikája az elvárt mértéktől messze elmaradt, a lányok nagyon hamar eleszürkültek az ellenfél tempójába. A csapat pontatlanul játszott, ráadásul sok helyzet kimaradt.

Az első félidőben a vendégek hosszú lefolyású játéka miatt a budaörsiek türelmetlenné váltak, többnyire első szándékból próbálták befejezni a támadásokat, sajnos általában eredménytelenül. A lányok ezután már önbizalmukat is elvesztették, és az elmúlt heti mérkőzéshez hasonlóan a második félidő közepén, amikor lehetőség lett volna a mérkőzés megfordítására, nem tudtak élni a sorozatban kínálkozó lehetőségekkel. A megmérettetés utolsó fázisában már csak a szívük, lábuk vitte előre a játékosokat, fejben feladták a mérkőzést. Ennek a helyzetnek a kezelése több tapasztalatot és rutint igényel.

Jövő héten újra hazai pályán játszunk, a Nyíradony csapata ellen. N. T. úgy látja, hogy az erősebb csapat játékritmusa testhezállóbb lesz együttesünknek, így jobb eredményt és szorosabb mérkőzést várhatunk. Sikeres felkészülést kívánunk! Hajrá Budaörs!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.