Élőben közvetítik Szegeden a Red Hot Chili Peppers kölni koncertjét

Élő közvetítésen keresztül követheti a közönség a Red Hot Chili Peppers I’m With You című új albumának kölni lemezbemutató koncertjét augusztus 30-án a szegedi Belvárosi Moziban.

A többszörös platinalemezes, Grammy-díjas együttes a 2006-os Stadium Arcadium óta nem készített stúdióalbumot. Az I’m With You augusztus 29-én jelenik meg.

Az album megjelenését az együttes különleges koncerttel ünnepli meg, ahol eljátsszák az új lemez számait és jó párat a régi közönségkedvencek közül. A kölni fellépést pedig a világ mintegy kilencszáz filmszínházában közvetítik. Az előadást Magyarországon a szegedi Belvárosi moziban élvezhetik élőben a rajongók – tájékoztatta Szabó Éva Andrea, a filmszínház művészeti vezetője az MTI-t.

Az áradó életöröm zenekaraként ismert csapat augusztus 30-án, kedden, magyar idő szerint 21 óra 30-kor lép a színpadra és mintegy másfél-két órás koncertet ad, de 21 órától már “pre-show” szórakoztatja a közönséget.

A rock-történelem egyik legsikeresebb zenekara eddig több mint 60 millió lemezt adott el, turnéikon rajongók milliói előtt lépnek fel. A kritikusok és a rajongók egyaránt türelmetlenül várják az új albumot, amelynek felvezető kislemeze The Adventures of Rain Dance Maggie címmel már forog a hazai rádiókban is.

Comments Closed