Budaörsön a Mikulás tűzoltóautóval érkezik!

(Budaörs, 2023. december 4. – Budaörsi Infó) A hétvégén a budaörsi gyerekek már találkozhattak a Kamaraerdőben a Mikulással, viszont a héten újra bevetésre indul az nagyszakállú.

 

 

2023. december 6-án 17 órakor a Jókai Mór Művelődési Házban városi Mikulás ünnepség lesz, viszont itt még nem ér véget a móka.

A Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület önkéntesei úgy döntöttek, hogy elviszik ők is egy körre a Mikulást.

A feldíszített tűzoltóautóval a gyerekek a városi Mikulás ünnepség után, 18 órától találkozhatnak a Jókai Mór Művelődési Ház előtt.

A tűzoltók következő állomása a budaörsi lakótelep lesz, körülbelül 18:40-re érnek a helyszínre.

19 óra körül a Templom téren, a Tűzoltó szertárnál folytatódik a körutazás, majd pedig a Suhajda Cukrászdánál (19:30) állnak meg egy kis pihenőre.

A tűzoltó Mikulás körutazás utolsó állomása a budaörsi Tűzoltóság, 20 órakor.

 

Yellow and Orange Cute Playful Easter Egg Hunt Map - 1

 

Benesovits János, a Tűzoltó Egyesület vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy szeretnének hagyományt teremteni a „Mikulás vonulásból.”

 

 

benesovits_tuzolto_parancsnok_tuzoltosag_kamaraerdonapjan

 

„Aki nem tud eljönni a városi Mikulás ünnepségre, annak is elvisszük az ünnepi hangulatot. A feldíszített tűzoltó autónkkal körbejárjuk a várost, és igyekszünk mosolyt csalni a legkisebbek arcára. Az Egyesületünk Mikulása pedig apróságokkal kedveskedik majd a gyerekeknek.

 

 

mikulas_tuzolto2023

 

Öt helyszínen állunk majd meg, a Jókai Mór Művelődési Ház előtt, a lakótelepen, a Templom téren, a Tűzoltó Szertárnál, a Suhajda Cukrászdánál, és a Tűzoltóságon. A pontos érkezést nem tudjuk megígérni, de igyekszünk majd.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy a budaörsiek a nyáron részt vettek a tűzoltó örökbefogadási akciónkban, ezért szeretnénk nekik ilyen módon kedveskedni.”

 

 

mikulasmoka

 

 

Jó utat kívánunk a Mikulásnak!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.