Élő Adventi Kalendáriumok Budaörsön

(Budaörs, 2023. november 26.  – Budaörsi Infó) Idén is megrendezésre kerül az élő Adventi Kalendárium Budaörsön, több helyszínen is.

 

 

Az eseményre az jelentkezhet, aki vállalja, hogy feldíszíti az ablakát, és a meghatározott városrészen lakik. Az akció december 1-én kezdődik és december 24-én ér véget.

 

 

Élő Adventi Kalendárium 2023 (Budaörsi lakótelep)

A lakótelepi kalendáriumhoz az eseményre kattintva lehet csatlakozni. Fel kell venni a kapcsolatot a szervezőkkel, és a Facebook bejegyzés alatt napot foglalni, hogy kinek melyik napon kell kivilágítani, és feldíszíteni az ablakát.

 

 

adventikalendarium

 

Csiki Adventi Ablakok 2023

Hagyományteremtő jelleggel szeretnének élő adventi ablakokat a Szilva utca, Szilva utcából nyíló közök, Fügefa utca, Orchidea utca, Csiki utca által határolt városrészre is elhozni, hogy együtt várják az év legszebb ünnepét.

 

 

ablakok

 

24 lelkes jelentkezőt vár mindkét szervező csapat. A jelentkezőknek azt kell vállalni, hogy  december 1 és 24 között a választott napon sötétedéskor a dátumnak megfelelő számmal ellátott ünnepi dekorációt leplez le otthona közterületről jól látható ablakában.

A Csiki részen Szenteste az összes ablakot újra ki kell világítani az „ablakvadászok” örömére, a Lakótelepen pedig azt kérik a szervezők, hogy miután egyszer kivilágították az ablakot, azok december 24-éig tegyék ezt minden este. Vagyis aki december 1-én díszített, az december 24-ig minden este kapcsolja be a fényeket.

Amikor meglesz a 24 vállalkozó szellemű család, a teljes listát, utca és házszám megjelöléssel a csoportokban közzéteszik.

A Csiki részen néhány plakát is készül, hogy a környék apraja s nagyja élvezhesse a szépséges díszítéseket és napról napra hangolódjon az ünnepre.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.