Tűzoltót is örökbe fogadhatsz Budaörsön!

(Budaörs, 2023. szeptember 18. – Budaörsi Infó) Fogadtál már örökbe tűzoltóautót? Tűzoltót? Esetleg tűzoltó felszerelést? Most megteheted, és ráadásul jó célt támogatsz az örökbefogadással!

 

 

A Budaörs Városi Önkéntes Közhasznú Egyesület úgy döntött, hogy új hagyományt vezet be Budaörsön és lehetővé teszi, hogy bárki örökbe fogadhasson egy tűzoltó felszerelést, tűzoltóautót, vagy akár egy tűzoltót is.

Az örökbefogadás egy évre szól, amit meg lehet hosszabbítani az év letelte után, és így bárkinek lehetősége van arra, hogy támogassa az Egyesület munkáját.

A budaörsi tűzoltók több más szervezet mintájára, hagyományteremtő szándékkal indították el idén az örökbefogadási programjukat.

Bár biztos sok tűzoltó szívesen hazamenne egy-két örökbefogadóval, hiszen ki ne szeretne jókat enni-inni, puha ágyban aludni, de a budaörsi tűzoltóknál első a szolgálat.

Ugyanezen okokból, nem tudják majd kölcsönadni a feszítővágót, a sisakokat, vagy a bármilyen más érdekes és hasznos eszközüket és a gépjárműfecskendőket (köznapi nyelven: tűzoltóautó) sem.

 

idesusstuzolto2023 (5)

 

Ám, ha valaki az örökbefogadással támogatja az Egyesület munkáját, akkor a tűzoltók azt ígérik, hogy minden erejükkel azon lesznek, hogy mindenki a lehető legnagyobb biztonságban érezhesse magát városunkban. Az örökbefogadók elsőként értesülnek majd a különböző rendezvényeikről, nyílt napokról, és arra is van lehetőség, hogy a tűzoltóság honlapján megjelenjenek.

 

 

idesusstuzolto2023 (7)

 

Az örökbefogadás éves díja autóra vagy tűzoltóra 10 000 Ft/év, további eszközök, például feszítővágó 5 000 Ft/év. Minden örökbefogadó egy különleges, egyedi oklevelet is kap, valamint egy fotót és leírást az örökbefogadottról. Az örökbefogadást kiváló ajándék is lehet születésnapra, évfordulókra, karácsonyra, ballagásra, érettségire, vagy csak úgy.

 

2023. szeptember 23-án családi programot szerveznek a budaörsi tűzoltóságon, ekkor személyesen is lesz lehetőség megnézni, és kiválasztani, hogy kit vagy mit szeretnének örökbe fogadni,

 

 

tuzoltoesemeny2

 

Örökbefogadóként jelentkezni az info@budaorsituzoltosag.hu e-mail címen lehet. Az e-mailben fontos feltüntetni, hogy kit vagy mit szeretnétek örökbe fogadni.

A Budaörsi Infó szerkesztősége szeretné az elsők között örökbe fogadni a budaörsi tűzoltó parancsnokot!

Természetesen a szükséges lépéseket megtesszük.

 

Jó örökbefogadást!

 

tuzolto_orokbeogadas2023

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.