I. Budaörsi Babakocsis Felvonulás dinoszaurusz felvezetéssel

(Budaörs, 2023. szeptember 3. – Budaörsi Infó) 2023. szeptember 2-án rendezték meg Budaörsön az I. Budaörsi Babakocsis Felvonulást. A menetet egy dinoszaurusz vezette…

 

 

Szombaton szervezték meg városunkban az Idesüss Budaörs Napját.

A Budaörsi NŐ közösség arra buzdította a budaörsieket, hogy idén ne négy keréken, hanem babakocsival, rollerral vagy gyalog érkezzenek a rendezvényre, így népszerűsítve az autómentes közlekedést.

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (1)

 

A Felvonulás indulópontja szombaton a budaörsi Városházánál volt, a célállomás pedig a A Budaörsi NŐ közösség tehetség toborzó sátra.

 

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (9)

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (8)

 

A Budaörsi NŐ közösség vezetője, Marcinka-Májer Emese a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az esemény hosszútávú célja, hogy a távoli jövőben az Idesüss Budaörs Napja teljesen autómentes nap legyen.

 

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (2)

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (4)

 

„Szeptember első hétvégéjén Nagyszentjánoson és Alsózsolcán is szerveztek babakocsis felvonulást. Ezekhez az eseményekhez csatlakoztunk mi is az eseményünkkel. 

Szerettük volna kicsit megmozgatni a családosokat, és arra motiválni őket, hogy válasszanak más alternatívát az autós közlekedés helyett. 

Meglepő módon nem csak babakocsival vagy gyalog érkeztek a résztvevők, hanem egy T-REX jelmezes hölgy is becsatlakozott hozzánk, így átadtuk neki a felvonulás vezetését, hisz ki merne egy dinoszaurusz útjába állni.

 

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (3)

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (6)

 

A Felvonulás zökkenőmentesen zajlott a dinoszaurusz tekintélyének, és főleg a Pest Megyei Polgárőr Szövetség budaörsi polgárőreinek köszönhetően. 

Remek reggeli kezdés volt, jövőre folytatjuk új ötletekkel!”

 

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (5)

 

IBabakocsisFelvonulas2023 (7)

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.