Véget ért a Romano Glaszo Hét

(Budaörs, 2023. június 12 – Budaörsi Infó) 2023. június 5-én volt a Romano Glaszo Hét koncertsorozat első előadása a Városháza mögött, ezt követően, kedden a Budaörsi Tanodában (az eső miatt a Kálvária domb helyszín helyett), szerdán a PostART-on, csütörtökön a lakótelepen, pénteken a Zichy Majorban, szombaton a Kamaraerdei Parkban, vasárnap pedig a Budaörsi Tanoda udvarán zárták a programsorozatot.

 

 

Hét napon keresztül, hét budaörsi helyszínen hét koncertet nézhettek meg az érdeklődők.

Lakatos György, Romano Glaszo együttes vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ez volt a negyedik alkalom, hogy megrendezték Budaörsön a Romano Glaszo Hetet. 

„Az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk az idén, de ennek ellenére fantasztikus hangulatban telt a Romano Glaszo Hét. Évről évre egyre többen vesznek részt a programjainkon.

Bízunk benne, hogy jövőre ismét lesz lehetőségünk megszervezni ezt a programunkat.

Aminek nagyon örültünk, hogy volt olyan család is, akik hét napon keresztül minden nap eljöttek meghallgatni a koncertjeinket.

Köszönjük szépen mindenkinek aki részt vett a Romano Glaszo Héten.

 

 

romanoglaszohetlakatosgyorgy

 

„Szeretnénk jövőre is minél több és sokszínűbb együtteseket, zenekarokat meghívni a programjainkra, hogy minél többféle stílust be tudjunk mutatni a budaörsieknek. 

Nagyon hálásak vagyunk a helyi és regionális médiáknak, hogy a rendezvényünk híre nekik köszönhetően rengeteg családhoz eljutott.

Az idei koncertsorozatunknak volt egy különlegessége is, még pedig az, hogy A Budaörsi NŐ közösség tagjai hét napon keresztül a Romano Glaszo Héten toboroztak jelentkezőket A Budaörsi TEHETSÉG versenyre, és felajánlásokat gyűjtöttek.

A tehetségkutatót szeptember 16-án kerül megrendezésre, ezért még van idő jelentkezni!

 

 

IMG_4060

 

Köszönjük, hogy a budaörsi helyszínek befogadták a programjainkat és segítettek abban, hogy meg tudjuk valósítani az ötleteinket. Továbbá köszönjük Budaörs Város Önkormányzatának támogatását! 

Természetesen a meghívott vendégeinket sem szeretnénk kihagyni a sorból, mert nélkülük mindez nem jöhetett volna létre.”

 

Nézzük meg az elmúlt hét legjobb Romano Glaszo Hetes pillanatait!

 

1. nap – Városháza

 

IMG_4346

 

2. nap – (Kálvária domb helyett) Budaörsi Tanoda

 

romanoglaszohet2023 (6)

 

3. nap – PostART

 

romanoglaszohet2023 (5)

 

4. nap – Lakótelep

 

romanoglaszohet2023 (4)

 

5. nap – Zichy Major

 

romanoglaszohet2023 (3)

 

6. nap – Kamaraerdei Park

 

romanoglaszohet2023 (2)

 

 

7. nap – Budaörsi Tanoda

 

romanoglaszohet2023 (1)

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.