Budaörsön a vízszállítást külsős vállalkozó látja el a továbbiakban

(Budaörs, 2023. március 14. – Budaörsi Infó) Március 3-án arról számoltunk be olvasóinknak, hogy a budaörsi önkéntes tűzoltók a továbbiakban víz-közmű szolgáltatásnak minősülő vízhordást nem tudnak vállalni. Ez azt jelenti, hogy azokba a budaörsi ingatlanokba, ahol nincs vezetékes víz, megszűnik az eddigi rendszer szerint működő vízellátás. Megkeresésünkre az önkormányzat akkor azt az információt közölte, hogy keresi a megoldást a problémára. Aztán az érdi tűzoltók visszakozása után, most úgy tűnik lett megoldás.

 

 

Hauser Péter önkormányzati képviselő közösségi oldalán most osztotta meg, hogy jogszabályváltozás miatt a budaörsi önkéntes tűzoltók nem tudják biztosítani a vízszállítást.

„A probléma megoldása érdekében az önkormányzat egyeztetett a BTG Kft-vel.

A továbbiakban a vízszállítást egy külsős vállalkozó látja el, további információért a díjakkal és a szállítással kapcsolatban a lenti telefonszámon lehet érdeklődni, illetve itt leadni az igényeket a háztartási célú vízszolgáltatásra. 

 

Elérhetőség: +36-30/416-9979″

 

 

viz_ital_vedoital

 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

https://www.budaorsiinfo.hu/blog/2023/03/07/meg-sincs-megoldas-a-budaorsi-vizszallitasra/

https://www.budaorsiinfo.hu/blog/2023/03/06/itt-vannak-a-legfrissebb-fejlemenyek-a-budaorsi-vizszallitasi-problema-ugyeben/

https://www.budaorsiinfo.hu/blog/2023/03/03/onkormanyzat-van-megoldas-a-budaorsi-vizszallitasra/

http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2023/03/03/a-budaorsi-onkentes-tuzoltok-a-tovabbiakban-viz-kozmu-szolgaltatasnak-minosulo-vizhordast-nem-vallalnak/

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.