Több drogdílert is elfogtak a Pest megyei rendőrök

 Elfogtak két férfit Szentendrén és egyet Budapesten, mindhármukat azzal gyanúsítják, hogy kábítószert árultak – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

 

 

A rendőrök október 19-én fogtak el szentendrei otthonában egy 41 éves férfit, valamint társát, egy 43 éves férfit, akiknél több mint 1,3 kilogrammnyi „növényi anyagot” találtak.

Ezután felkutatták egyikük ellátóját, egy 46 éves budapesti férfit, akit a XIII. kerületi lakása közelében fogtak el. Nála 519 gramm „rögös anyagot”, a lakásában pedig majdnem 45 grammnyi rögös és mintegy 205 gramm zöld növényi anyag, valamint 15 színes tabletta került elő.

Lefoglaltak több millió forintot is a dílereknél.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a rögös anyag kokaint, a zöld növényi anyag marihuánát tartalmaz, a tabletták minden valószínűség szerint extasyk.

A nyomozás megállapította, hogy a férfiak egymás között adták-vették a kábítószert, amelyet aztán tovább értékesítettek.

A Pest megyei rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást a három férfi ellen – áll a közleményben.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.