Budaörsi képviselők szerveznek szemétszedést a városunkban

(Budaörs, 2022. október 16. – Budaörsi Infó) 2022. október 22-én (szombaton) hagyományteremtő céllal közös, közösségi szemétszedésre invitálják helyi önkormányzati képviselők a budaörsieket.

 

 

A program szervezői Hauser Péter, Kalovits Márk, Dr. Tóth Ferenc és Farkas Benedek.

A szemétszedés első állomása a Kőhegy.

 

Dr. Tóth Ferenc, a 4. számú választókörzet képviselője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a körzetek problémásabb pontjain szervezik az akcióikat, melynek a helyi közösségépítésen és példamutatáson túl nem titkolt célja, hogy kötetlen beszélgetéseken keresztül még jobban megismerhessék az emberek aktuális problémáit.

„Szeretnénk, ha velünk tartanának ezen a napon – bármelyik részén élnek is a városnak –, és közösen szebbé és tisztábbá tudnánk varázsolni városunkat. Közösségi akcióinkat a város több pontján szeretnénk folytatni még idén ősszel, hogy aztán tavasszal újabb projektekre és beszélgetésekre invitálhassuk Önöket.”

 

A PROGRAM:

8:50-9:00 – Találkozási pont a Bor utca és a Nefelejcs utca találkozásánál.

9:00-11:00 –  Végig halad a csapat a Bor utcán, a Kőhíd utcán, a Kőfejtő és a Kőszikla utca egyes részein, majd onnan sétálnak fel együtt a Kőhegyre, ahol folytatják a szemétszedést.

11:00-12:00 – Közös szendvicsezés,  kötetlen beszélgetés.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.