„Példaképem a tanárom” – Károly Ildikót, az Illyés Gyula Gimnázium tanárát díjazták

(Budaörs, 2022. június 1. – Budaörsi Infó)  A budaörsi Illyés Gyula Gimnázium diákjainak eredményeiről már többször olvashattak internetes hírportálunkon. Most azonban az egyik tanárukat, Károly Ildikót díjazták. Mi is lehetne értékesebb egy tanár számára, mint a diákjai elismerése?!

 

 

A budaörsi Illyés Gyula Gimnázium közösségi oldalán általában a diákjaik sikereit szokták megosztani, de most egyik tanáruknak gratuláltak, egy igazán értékes díjhoz. Károly Ildikó matematika, fizika, ábrázoló geometria tanár a budaörsi gimnáziumban.

 

A Gimnázium igazgatóját levélben értesítették a kitüntetésről:

 

„Tisztelt Igazgató Asszony!

Engedje meg, hogy a Kutató Diákokért Alapítvány igazgatójaként tájékoztassam arról, hogy munkatársa Károly Ildikó tanárnő „Példaképem a tanárom” díjban részesült a Richter Gedeon Nyrt. és a Kutató Diákok Mozgalma közös pályázatán.

A díjra részletes jellemzéssel négy ország diákjai jelölhetik azon tanáraikat, akikre példaképként tekintenek. A beérkezett jelöléseket független szakmai zsűri bírálta.

A tanárnő a díjat a Tudományos Diákkörök XXII. Kárpát-medencei Konferencia döntőjének zárórendezvényén, ünnepélyes keretek között vehette át a nemzetközi plénum előtt.

Az intézmény vezetőjeként fogadja őszinte gratulációmat, hiszen a díj nemcsak Tanárnő, hanem a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium Technikum és Szakképző Iskola számára is nagy elismerés!

Szívélyes üdvözlettel,

Dr. Lenti Katalin.”

 

 

 

illyespeldakep

 

 

Gratulálunk!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.