MÁV: szerdától jön a vakációbérlet

Szerdától lehet megvásárolni a nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezőknek a korlátlan magyarországi vasúti utazást biztosító vakációbérleteket – közölte a MÁV.

 

 

A 15, 30, 60 vagy 90 napig érvényes, szezonális bérletek az érvénytartamon belül korlátlan utazást biztosítanak másodosztályon, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. teljes belföldi hálózatán – tudatta a vasúttársaság, hozzátéve, hogy a bérlettel nem kell váltani gyorsvonati pótjegyet sem, arra viszont figyelni kell, hogy a többi feláras vonat csak az adott vonatra érvényes felár megváltása mellett vehető igénybe.

A bérlet jegypénztárban és MÁV applikációban váltható meg augusztus 25-ig, és érvénytartamtól függően legfeljebb szeptember 30-ig használható fel a kiválasztott időponttól az érvénytartamnak megfelelően – jelezték.

A 90 napos bérlet 34 900 forintért vásárolható meg július 1-jéig; a 24 900 forintért megváltható 60 napos bérlet augusztus 1-jéig vehető meg, a 15 900 forintba kerülő 30 napos augusztus 11-ig kapható, a 15 napos bérletet pedig augusztus 25-éig lehet megvenni 9900 forintért – írták.

Közölték, hogy 2020 nyarán 504 vakációbérletet vásároltak, a járványhelyzetben megváltozott utazási-nyaralási szokások miatt a 15 napos változat volt a legnépszerűbb.

Figyelmeztettek, hogy a MÁV applikációban a bérleteket virtuális bérletigazolványhoz kell rendelni, e-személyihez nem lehet. A bérlet a kerékpárszállításra további kedvezményt nem nyújt.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.