Budaörsi diákok, tanárok figyelem! – Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát keresik!

(Budaörs, 2022. február 8. – Budaörsi Infó) Budaörsi tanárok és diákok figyelem! A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát” keresik! A címet elnyerő osztály négynapos belépőjegyet kap ajándékba a Kamaszfesztiválra a 8K Alapítványtól.

 

 

A pályázat tartalma:

A Javíts egy jegyet pályázaton “Magyarország Legszorgalmasabb Osztályát keresik”.

A pályázat győztes osztálya a VII. Kamaszfesztiválra négynapos belépőjegyet kap ajándékba.

Emellett keresik az egyes hazai települések „Legszorgalmasabb Osztályait” is.

A pályázatok beérkezését követően a 8K Alapítvány tájékoztatja az egyes településekről érkezett pályázatokról a település önkormányzatát, egyben az osztály részvételi díjára vonatkozóan támogatási kérelmet nyújt be az önkormányzathoz a következő kéréssel:

Mint az adott település önkormányzata a településen működő iskola pályázó osztálya számára annak győzelme esetén, amennyiben az osztály elnyeri a “Magyarország Legszorgalmasabb Osztálya” címet vállalja az Országos Osztálykirándulás szállás és/vagy étkezési költségeit.

Amennyiben az osztály a “Település Legszorgalmasabb Osztálya” címet nyeri el, úgy vállalja az Országos Osztálykirándulás részvételi díját és/vagy szállás és/vagy étkezési költségeit.

A támogatást vállaló önkormányzatok számára a Kamaszfesztivál Szervezőiroda felajánlja a „Kamaszbarát Önkormányzat” címet, amely elismerést az eredményhirdetést követően 2022. tavaszán sajtónyilvános díjátadó ünnepségen adják át.

 

 

Pályázat célja:

A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.

 

 

Pályázók köre:

A pályázaton azon általános iskola felső tagozatos, vagy középiskolás osztályok indulhatnak, amelyek tanév végi tanulmányi kirándulásukat a pályázat eredményétől függetlenül a VII. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra szervezik.

 

Pályázat menete:

A pályázó a www.kamaszfesztival.hu oldalon elhelyezett regisztrációs űrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követően a szervező visszajelzést küld a pályázónak.

 

Pályázni lehet:

A 2020-2021-es tanév végi, valamint a 2021-2022-es tanév félévének tanulmányi osztályátlagának megadásával.

 

Pályázat beadási határideje:

2022. FEBRUÁR 12.

 

Pályázati feltételek:

A pályázó osztály vállalja, hogy a 2020-2021-es tanév végi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában 2022. február 12-ig eljuttatja a pályázat kiírójának.

 

Eredményhirdetés:

A “Javíts egy jegyet!” pályázat eredményeiről e-mailben tájékoztatják az osztályokat, valamint a www.kamaszfesztival.hu honlapon 2022. február 14-én kihirdetik. Azonos eredményt elért osztályok esetén sorsolnak!

 

Díjátadó:

A nyertes osztályok számára 2022 márciusban díjátadó ünnepséget szerveznek a támogató önkormányzatok, mint “Kamaszbarát Önkormányzatok” képviselőivel együtt.

 

 

gyerekek_testmozgas_orom_szabadsag

 

felhivas

 

A pályázat előzményei:

2021-2022-es tanév végén ismét megrendezésre kerül az Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL. Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja.

A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára számtalan közösségi élményt is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív rendhagyó osztályfőnöki órák, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.