Ragasszuk tele Budaörsöt karácsonyi üzenetekkel!

(Budaörs, 2021. november 23. – Budaörsi Infó) „Ragasszuk tele Budaörsöt karácsonyi üzenetekkel!” – jelent meg a felhívás a Városi Ifjúsági Klub közösségi oldalán.

 

 

Korábbi cikkünkben már számoltunk be hasonló akcióról. Méghozzá 2017-ben budaörsi fiatalok egy csoportja úgy döntött, hogy változtat a megszokott napi rutinon és ahelyett, hogy elsétálnának az emberek mellett, megszólítják és kedves üzenetekkel csalnak mosolyt a budaörsiek arcára.

 

 

17_10_25_mosolycetli (8)

 

17_10_25_mosolycetli (10)

 

2021. december 7-én 14 órától a Városi Ifjúsági Klubba várják azokat, akik szívesen részt vennének ismét egy ilyen akcióban.

„Csináltunk már ilyen megmozdulást pozitív üzenetekkel. Azt gondoltuk, hogy most talán még inkább jólesne mindnyájunknak, ha a hideg téli napokon, estéken egyszer csak szembetalálnánk magunkat valamilyen kedves ünnepi üzenettel.

Lassuljunk le vagy álljunk is meg pár perce, hogy tényleg elérje szívünket a hála, az ünnep.

A bázis a VIK lesz, innen indulunk majd csoportokban, és ide is térünk vissza. A kis manókkal, a családtagjaikkal, és a barátaikkal együtt itt fogjuk elkészíteni, megalkotni a jókívánságokat.

Amiről gondoskodunk, az a jó hangulat, kellékek, ünneplőbe öltöztetett lélek, és persze pár előre megírt üzenetünk is lesz.” – olvasható a Városi Ifjúsági Klub közösségi oldalán.

 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

Mosolycetli Budaörsön, hogy boldogabb legyen a nap

 

 

Ha hinned kell valamiben, kezd magaddal! – Mosolycetlik Budaörsön (fotó/videó)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.