Mosolycetli Budaörsön, hogy boldogabb legyen a nap

(Budaörs, 2017. október 11. – Budaörsi Infó) Amikor pozitív gondolatokat adsz másoknak kis cetliken, minimum 2 dolog történhet veled: adsz egy jó érzést, figyelmet, és kapsz egy mosolyt, köszönetet vagy egy újabb tapasztalatot. Próbáld ki te is!

 

 

Bakai Gyöngyiről és a budaörsi Mi- Másért Kortárssegítő Csoportjáról már korábban olvashattak hírportálunkon. Most ismét akcióba lendülnek, és mi is ott leszünk, élőben közvetítjük a “mosolycetlizésüket”.

A csoport úgy döntött, hogy mosolyt csalnak a budaörsiek arcára, ezért 2017. október 25-én, 15 órakor elindulnak a város utcáin és cetliket adnak a járókelőknek, és felragasztanak néhányat a hirdetőtáblákra is.

Bakai Gyöngyi a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ennek a közösségkovácsoló programnak a segítségével a kortárssegítő gyerekek aktívan részt vehetnek a saját lakóhelyük közösségének összehozásában.

“Nemes feladat. Elterveztem, kitaláltam, meghirdettem, minden szuper, majd szembejött velem a neten egy esemény; “Ragasszuk tele Magyarországot kedves üzenetekkel”. Még a dátum is majdnem stimmel. Az országos akció október 28-29 között van, a miénk pedig október 25-én lesz.

Ha jól tudom már tavaly is volt egy ilyen akció, ezért úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk ehhez a kezdeményezéshez. Így most egy országos kampány részesei is lehetünk.”

 

Csak a kortárssegítő csoport tagjai vehetnek részt a programon?

“Bárki csatlakozhat hozzánk. Az eseményhez sablonokat gyártunk, adunk filctollat és cellux ragasztót is. Ollót aki tud hozzon magával, ennyi jó tanácsom lenne. 

A kortárssegítő óráinkon addig gyűjtögetünk, írogatunk, és kitalálgatunk kedves, pozitív üzeneteket, de nagyon fogunk örülni a saját, hozott gondolatoknak is. Sőt! Az lenne az igazi, ha sokan csatlakoznának hozzánk, és megosztanák a budaörsiekkel a legkedvesebb gondolataikat.

Az eseményhez folyamatosan lehet csatlakozni, este 18 óráig.

A nagy csapatépítéshez a Városi Ifjúsági Klub jóvoltából, nemcsak helyet kapunk, hanem segítséget is, és némi meleg inni-, és harapnivalót is.

Szóval Budaörs ébresztő! Gyertek!”

 

uzenet

 

Aki szeretne, az csatlakozzon és ossza meg a legkedvesebb gondolatait másokkal is!

Ha nem sikerülne esetleg eljönni, akkor október 25-én osszák meg velünk boldogság morzsáikat közösségi oldalunkon!

Keressék felhívásunkat, tegyük szebbé együtt a napot!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.