Országos rendőrségi összesítő

Az elmúlt nap eseményei számokban.

 

Magyarország területén a 2021. február 24-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 30 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember vesztette életét, 7 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 232 személyt fogott el, közülük 54 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 98 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 234 személyt állítottak elő, köztük 161 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 97 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 276 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 478 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 8 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 4 fő ellen embercsempészés miatt és 2 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.