Az első hajadományozó ünnepség Budaörsön

(Budaörs, 2021. február 25. – Budaörsi Infó) 2021. március 2-án kerül először sor Budaörsön hajadományozó ünnepségre, aminek helyszínt a budaörsi PostART biztosít. Az eseményt élőben közvetítik a Curly Hajadományozó Alapítvány közösségi oldalán.

 

 

A Budaörsi NŐ közösség a tavalyi évben azt vállalta, hogy 10 jó cselekedetet hajtanak végre.

Ennek első állomása volt a hajadományozás, aminek az volt a lényege, hogy a Curly Hajadományozó Alapítvánnyal együttműködve hajadományokat gyűjtöttek, és kerestek olyan daganatos betegeket, akiknek igazi hajból készült parókát adhatnak.

 

 

hajadomany_10_jocselekedet_hajadomany

 

Rengeteg hajadomány érkezett budaörsi felajánlók részéről is, aminek köszönhetően megvalósulhat az első hajadományozó ünnepség.

A március másodikai átadáson részt vesz a Curly Hajadományozó Alapítvány részéről Vértes Róbert, alapító és az Alapítvány vezető kurátora, Fodor Bettina. A Budaörsi NŐ közösség részéről pedig Marcinka-Májer Emese.

Fodor Bettina a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az Alapítvány céljai között szerepel, hogy 2021-ben minél több adomány átadásra kerülhessen sor, még a járványhelyzet ellenére is.

 

 

fodorbettina

 

„Számtalan daganatos betegséggel küzdő ember van jelenleg Magyarországon, akiknek tudnánk segíteni egy szép, személyre szabott parókával, így várjuk a további hajadományozók jelentkezését is.

Örülünk a Budaörsi NŐ együttműködésének, minél több ilyen segítő közösségre lenne szükségünk, hogy elérhessük ezt a célt.”

 

 

hajadomany10jocselekedet2

 

Marcinka-Májer Emese hozzátette, hogy a következő átadó ünnepségre áprilisban kerül majd sor.

„Nagyon hálásak vagyunk a budaörsi segítőinknek, akik támogatták ezt a projektünket.

Szeretném kiemelni Molnár Zsóka budaörsi fodrászt, aki éveken keresztül gyűjtögette a fodrászüzletében a hosszabb méretű levágott hajakat, várva a megfelelő alkalmat, hogy ezt hasznosan tudja felajánlani, valamint a legfiatalabb hajadományozónkat is kiemelném.

Köszönjük mindenkinek, hogy velünk vagytok, támogattok minket!”

 

 

hajadomany_10jocselekedet

 

hajadomany10jocselekedet

 

Bár a hajadományozó projekt március 8-án lezárul, viszont a Budaörsi NŐk-nek van még teendőjük. Még öt jó cselekedet vár megvalósításra. Kíváncsian várjuk a további híreket!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

 

A Budaörsi NŐ – 10 jó cselekedet: 1. Hajadományozás

Elmarad A Budaörsi FÉRFI fotókiállítás – Hogyan tovább?

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.