Januári pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2021. január 22. – Budaörsi Infó) A veszélyhelyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy legyünk nagyon elővigyázatosak és lehetőleg csökkentsük a találkozások számát, fontos, hogy ne csak például a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány újabb pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. Pályázat: A Bondoro Utcafesztivál szervezői keresik a fesztivál hivatalos álarcát! Mit kell tenned? Készítsd el te is a saját farsangi álarcodat és mutasd meg nekünk! Nincs más dolgod, mint magadat adni!

Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat:

Divat és Dizájniparhoz kapcsolódó Közép-Magyarországi régión kívüli mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak a GINOP-1.2.14-20 kódszámú pályázatra. A pályázatok benyújtásának kezdete: 2021. február 15.

Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat:

Pályázat 35 év alatti fotográfusok számára csoportos kiállításon való megjelenésre. A pályázaton nyertes alkotók munkáiból 2021. március 10-től március 31-ig tartó csoportos kiállítás nyílik.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat:

XLIII. Magyar Rovarászati Napok keretében a Magyar Rovartani Társaság fotópályázatot hirdet, amelyre amatőr fotósként bárki jelentkezhet rovartani témájú képpel vagy képekkel. Részvételi díj vagy korhatár nincs. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, valamint a közönségszavazáson legjobban szereplő alkotásokból kiállítást szerveznek. A legjobbak díjazásban is részesülnek.

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat:

Irodalmi pályázat ifjúsági regény írására. 1. díj: 5 millió Ft. A pályázat célja, hogy olyan regények készüljenek, amelyek felhívják a 10-14 éves gyerekek figyelmét a természetvédelem fontosságára, a klímaváltozás problémájára, egyúttal a természet szeretetére, természetjárásra, aktív életmódra ösztönzik őket, mindezt azonban nem didaktikus módon teszik.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.