Mindenki maradjon otthon! – Németh Andrea: Így készíts otthon cica-sminket!

(Budaörs, 2020. április 9. – Budaörsi Infó) A rendkívüli egészségügyi helyzet miatt erősen javasolt mindenki számára, aki csak teheti – az otthonmaradás. A Budaörsi Infó szerkesztősége úgy döntött, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradásaink mellett más módokon is elvisszük otthonaikba a híreket, tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is. Online videó-sorozatunkban minden héten szerdán és szombaton Németh Andrea szépségápolási tippjeit láthatják. A mai részben megtanulhatjátok, hogy hogyan készítsetek cica-sminket. Ha már nem tudjátok hogyan lefoglalni a kicsiket, akkor jöhet az arcfestés! Jó móka lesz! 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt  elsőként ott érhetőek el a videóink.


 

 

 

 

Németh Andrea: Így készíts otthon cica-sminket! 

 

Ma egy cica-sminket készítettem el nektek. Ezzel nagy örömet lehet szerezni a gyerekeknek, imádják.

Ez egy nagyon egyszerűen kivitelezhető smink. A szépítés előtt meg kell tisztítani az arcot. Ez történhet nedves törlő kendővel, vagy arc mosással, arc tisztító tejjel és arc tisztító tonikkal.

1. Először meg kell tisztítani a bőrt.

2. Ezután be kell kenni hidratálókrémmel. Ha érzékeny bőrű a gyermekünk, akkor a köröm virág, vagy Aloe Vera tartalmú termék a legjobb neki.

3. Miután beszívta bőre a krémet, kezdődhet a móka.

 

A sminket több eszközzel is elkészíthetjük:

– Fekete szem ceruza

– Fekete tus

– Víz bázisú gyerek test festék

– Zsír bázisú gyerek test festék

 

Ha kiválasztottuk a számunkra legszimpatikusabb terméket kezdhetjük is.

1. Az orr hegyét alakítsuk ki.

2. Kis vonallal össze kell kötni a szájat.

3. A száj vonalát alakítsuk ki.

4. Lehet készíteni a bajszot.

 

Ennyire egyszerű.

 

Javaslom, hogy közben a pici nézzen egy kis mesét. Ezt a sminket lányok és a fiúk egyaránt szeretik. Ha megunta és szeretnénk leszedni az alkotásunkat, akkor nedves törlő kendővel le kell törölni. Ezután jön az arcmosás és a krémezés.

 

Vidám perceket kívánok!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.