Rengeteg pótkocsi sorakozik Budaörsön

(Budaörs, 2020. március 23. – Budaörsi Infó) Az egyik olvasónk az elmúlt hétvégén arra lett figyelmes, hogy a budaörsi reptér környékén egyre több pótkocsi sorakozik egymás mellett. Az ember ilyenkor akarva akaratlanul is elkezd kombinálni, hogy vajon mi fog történni. 

 

A Waberer’s társaság, akinek a pótkocsijai láthatóak a fotón az Index kérdéseire azt válaszolta, hogy a Waberer’s továbbra is maximálisan kiszolgálja európai ügyfeleit, de mivel tevékenysége nagymértékben függ az európai termeléstől, a flotta méretét is folyamatosan a piaci igényekhez igazítja. Ez az oka, hogy jelenleg a budaörsi reptéren is parkolnak a szerelvényei.

 

kamionok2

 

„Mivel a COVID-19 elterjedése elleni rendkívüli intézkedések és az azt követő ellátási láncban bekövetkezett zavarok nyomán az egész európai kontinensen a gazdasági aktivitás súlyosan visszaesik, a Waberer’s becslései szerint a megrendelései jelentős mértékben csökkennek, melynek jelentős hatása lehet a Csoport második negyedéves pénzügyi helyzetére.

 

Egyelőre túl korai lenne előrejelezni, hogy mennyire lesz tartós ez a keresletcsökkenés, és hogy milyen súlyos következményekkel jár a Waberer’s cash flow-jára és éves eredményére. A Waberer’s végső körös tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy biztosítsa a jelenlegi hitelezői és többségi részvényese által nyújtott finanszírozást.

 

A Társaság azonnali intézkedéseket hajt végre a kereslet hirtelen visszaesésének káros hatásainak kiküszöbölésére. Ezekben a rendkívüli időkben a Waberer’s mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is az európai ellátási lánc szerves részeként működjön, és speciális fuvarozási szolgáltatásait biztosítsa számos kritikus ágazat számára Magyarországon és Európában.”

(Budaörsi Infó/Index)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.