Rablás Biatorbágyon

A Pest megyei rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy üzletet Biatorbágyon – írta meg a police.hu.

 

 

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Márk 2019. október 15-én 0 óra 42 perckor egy biatorbágyi üzletben fegyverrel, vagy annak utánzatával az ott dolgozó eladót készpénz átadására kényszerítette, majd a pénzzel elmenekült a helyszínről. A rablás során személyi sérülés nem történt, a 23 éves férfi lövést nem adott le.

A Pest megyei és a budaörsi rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök a 23 éves férfit 5 óra 25 perckor biatorbágyi otthonában elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a biatorbágyi férfi letartóztatásának indítványozására. Ellene az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytatja.

A rendőrök a férfi otthonában tartott kutatás során a készpénzt és az elkövetéskor használt gáz-és riasztó fegyvert megtalálták és lefoglalták.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.