A rendőrök a lakosság segítségét kérik Bogdán Márió megtalálásához

A Pest megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik Bogdán Márió megtalálásához. Életveszélyt okozó testi sértés miatt keresik.

 

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon indult eljárás 13000/2019/77 bűnügyi számon életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt.

A nyomozás adatai alapján 2019. február 2-án 12 óra körüli időben egy Turán lévő étteremben két társaság tagjai összeszólalkoztak, majd közülük többen kimentek az étterem elé az utcára, ahol egy férfi egy 26 éves nőt, valamint a védelmére kelő édesanyját, egy 55 éves nőt is bántalmazott. A 26 éves sértett adataink szerint életveszélyes sérülést szenvedett a bántalmazás következtében, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A Pest megyei rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, Bogdán Márió 31 éves turai lakost, akinek a felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ellene elfogatóparancs került kibocsátásra.

 

keresi_a_rendorseg_2019feb4

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen látható személyt vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.