Tamás Ervin, a BTG ügyvezetője nyerte el az „Év Településszolgáltatója” díjat

(Budaörs, 2019. január 5. – Budaörsi Infó) A BTG ügyvezetője, Tamás Ervin idén elnyerte a Magyar Közszolgáltatók Egyesülete (MAKE) által meghirdetett „Év Településszolgáltatója” díjat. Gratulálunk! 

 

Az elismeréssel járó emléklapot és kisplasztikát Dr. Dukai Miklós, a Belügyminisztérium Önkormányzati Helyettes Államtitkára adta át az Egyesület Hévízen rendezett évadzáró rendezvényén.

A települési közszolgáltatásokkal és egyéb lokális üzemeltetéssel foglalkozó társaságokat tömörítő országos egyesület a kiemelkedő szakmai életutat, az irányítás során megvalósuló helyi fejlesztéseket, a kiszámítható, biztonságos üzemeletetést és a társadalmi szerepvállalást tekinti e díj fő elbírálási szempontjainak.

A díj kézhezvételével Budaörs közszolgáltatója olyan városok hasonló társaságaival került egy csapatba mint Pécs, Hajdúszoboszló vagy Sopron.

Tamás Ervin  a díj átvételekor megtartott rövid köszönő beszédében hangsúlyozta, hogy az egyéni teljesítménynél jóval hangsúlyosabbnak tartja a támogató önkormányzat és az elkötelezett munkatársakból álló közösség munkáját, mindennapi, szoros együttműködését.

 

Gratulálunk!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.