Hehl István-díjjal honorálták a Budaörsi Egészségügyi Központ dolgozóinak munkáját

(Budaörs, 2019. január 4. – Budaörsi Infó) Egy húsz éve az intézményben gyógyító orvos és két szakápoló munkáját honorálta  az év vége alkalmából a Budaörsi Egészségügyi Központ. Az első alkalommal adományozott Hehl István-díj a tavasszal váratlanul elhunyt ortopéd orvos nevét viseli.

 

A 2018 karácsonyán első ízben átadott Hehl István-díjat az 1999 óta a budaörsi rendelőben gyógyító dr. Bálint Beáta radiológus szakorvos, Thurzó Éva járóbeteg-ellátásban dolgozó szakápoló és Tóth Mária Magdolna, az Egynapos Sebészeti Részleg szakápolója vehette át.

A díj egyben megemlékezés a májusban váratlanul elhunyt dr. Hehl István ortopédszakorvos sportorvosról, aki évekig rendelt a Budaörsi Egészségügyi Központban, és az ország egyik legkiválóbb térdspecialistájaként számos betegen végzett életminőség-javító beavatkozást az intézmény egynapos sebészeti részlegén.

A díjat Zsákai Zoltán, az egészségügyi központot üzemeltető Jump Consulting Kft. ügyvezetője és dr. Gamal Eldin Mohamed orvosigazgató adta át a díjazottaknak a családot képviselő Hehl Balázs és Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás polgármester jelenlétében.

Zsákai Zoltán a rendelő valamennyi dolgozójának megköszönte egész éves munkáját, külön megemlítve az intézményfelújítás és az informatikai átállás kihívásait. Gamal Eldin Mohamed elmondta: „A sok nagyszerű szakember közül nem volt könnyű választani, de az elismerés a megfelelő helyre megy, hiszen olyan kollégák kapják, akik huzamos ideje gyógyítanak Budaörsön, és hozzáállásukkal példát mutatnak mindannyiunknak.”

 

A díjazottakról az intézmény igazgatójából, orvos igazgatójából és ápolási igazgatójából, valamint az orvosok és szakápolók képviselőiből összeállított bizottság döntött. A pénzjutalommal járó díjat hagyományteremtő szándékkal alapították, ezentúl évente ítélik oda.

 

hehlistvandij

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.