Két nap alatt befejezték a nyomozást a budaörsi rendőrök két ukrán áruházi tolvaj ellen

A budaörsi rendőrök két nap alatt befejezték a nyomozást az ellen a két ukrán férfi ellen, akik egy helyi áruházból vittek el különböző termékeket.

 

A nyomozás adatai szerint a két férfi 2018. július 16-án 11 óra 40 perc körül megjelent egy budaörsi áruházban, ahol több műszaki cikkel és ruházati termékkel bementek a ruházati osztályon található próbafülkébe. A fülkében a műszaki cikkeket kivették a dobozból, majd azokról és a nadrágokról eltávolították az áruvédelmi eszközt.

Ezt követően az eltulajdonított termékeket egy táskába és ruházatukba rejtették, majd az üzletből fizetés nélkül távoztak.

Az ukrán férfiak cselekményét észlelte az üzlet biztonsági szolgálata, akik bejelentést tettek a rendőrségre. A budaörsi rendőrök a helyszínen visszatartott 24 éves és 26 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

A budaörsi nyomozók az ukrán férfiak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.