Májusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2018. május 11. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven májusban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: Utazd be a a világot a 10 hét alatt egy barátoddal vagy a pároddal! Pályázz 10 hetes világ körüli útra!

Pályázatok beküldése: 2018. május 14.

 Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat: Pályázati felhívás személygépkocsi beszerzés támogatására kerekesszékkel közlekedő személyek részére.

Benyújtási határidő: 2018. május 31.

 Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat: Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged művészeti/természettudományos/informatikai tanulmányaidhoz, kutatásaidhoz, előadásaidhoz, szereplésedhez, versenyekre való felkészülésedhez és az odautazáshoz, jelentkezz ösztöndíj-rendszerünkbe!

Beérkezési határidő: 2018. május 31.

 Bővebb információért kattints ide! 

 

4. Pályázat: A frankfurti székhelyű Lazar Knuth Art Consulting pályázatot hirdet fiatal magyar képzőművészek számára egy közös bemutatkozó kiállításon való részvételre Németországban, Frankfurt am Main-ban. A kiállítás 2018 második felében, az Austellunghalle-ban kerül megrendezésre, “Zwischenstand” néven.

A pályázatok beküldési határideje: 2018. június 03.

 Bővebb információért kattints ide! 

 

5. Pályázat: A 2018 őszén megrendezésre kerülő I. ELEGYEDŐ Fesztivál arculatának megtervezésére nyilvános pályázatot hirdet az AppArt Egyesület és a MáSzínház. Az értelmi fogyatékossággal élő emberek művészi önkifejezését, az „ép” és „sérült” bélyegek eltörlését szorgalmazó fesztivál szervezői rendhagyó pályázási folyamatot ajánlanak.
A pályamunkák benyújtására 2018. június 14-ig van lehetőség.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. Pályázat: Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2018-at. A pá­lyá­zat­ra be­nyúj­tott dip­lo­ma­mun­ka, szak­dol­go­zat tár­gya le­gyen kap­cso­lat­ban a mun­ka­vál­la­lói ér­dek­vé­de­lem­mel, , a szak­szer­ve­ze­tek­kel és azok fel­ada­tá­val, tör­té­nel­mé­vel, ho­ni, európai, nem­zet­kö­zi kap­cso­la­tá­val, a mun­ka vi­lá­gá­val, munkaerő-piaccal, foglalkoztatással, munkahelyi és munkaügyi konfliktusokkal, oktatással, továbbtanulással.

A je­lent­ke­zés ha­tár­ide­je: 2019. ja­nu­ár 11.

Bővebb információért kattints ide! 

 

7. Pályázat: Tervezd meg TE a Biztonságos Internet Programunk gyermeknapi arculatát! A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2018-as Városligeti Gyermeknap alkalmából rajzpályázatot hirdet hazai általános és középiskolások számára.

Beküldési határidő: 2018. május 16. éjfél

Bővebb információért kattints ide! 

 

8. Pályázat: A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatot ír ki „Az év ökoturisztikai élménye 2018” cím elnyerésére.

A pályázat beérkezésének határideje: 2018. május 31.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.