Áprilisi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2018. április 10. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven áprilisban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: Érdekel, hogy milyen csapattag vagy? Jelentkezz, gyere el, és derítsd ki! Ha 15-17 éves középiskolás tanuló vagy, szeretnéd kipróbálni magad csapatban és fejleszteni az önismeretedet, ám családodnak nincs lehetősége, hogy anyagilag támogasson egy nyári táborban való részvételben, tarts velünk!

Jelentkezési határidő: 2018. április 13.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány művészeti és természettudományos ingyenes nyári tehetséggondozó táboraiba . Gyere és élj át Velünk egy felejthetetlen nyári kalandot!

Az első fordulós jelentkezés beadási határideje: 2018. április 17.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: Érdekelnek a közéleti témák, de nincs olyan fórum, ahol érdemben beszélhetnél róluk? Megfogalmazódnak benned égető társadalmi kérdések, amelyekről úgy látod, elmegyünk mellettük a mindennapokban? A Kerekasztal Színház pályázati felhívása lehetőséget biztosít, hogy felhívd a figyelmet egy általad fontosnak tartott problémára.

A pályázat benyújtási határideje: 2018. május 6., éjfél

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Az idén ötéves Francois Fiedler Gyermek és Ifjúsági Rajzverseny kiírásában rajzokat várunk a BUDAPESTI TEREK ÉS HÁZAK témában.

Beküldési határidő: 2018. április 27.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: A DaDalia Galeria Fotóköre meghirdeti a DaDalia Galeria harmadik természetfotó pályázatát.

Beküldési határidő : 2018. június 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: A DELFIN Díj olyan cégek és NGO-k elismerésére szolgál, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 30., 23:59

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő pályázati felhívása háziorvosi praxisjog vásárlásának támogatására. Az elnyerhető támogatási összeg maximum 4.000.000,- Ft.

A pályázat benyújtási határideje: folyamatos, legkésőbb 2018. október 15-ig.

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat: Thank You a nevem, és egy öko palack vagyok. Azért keltettek életre a tervezőim, hogy segítsek megszabadítani Földünket a sok műanyag hulladéktól! Szabadon választott technikával, PET palackból készíts kreatív használati-, dísz- vagy játék tárgyat.

A pályázatok beküldési határideje: 2018. április 22.

Bővebb információért kattints ide.

 

9. Pályázat: Pénzdíjas, nemzetközi karikatúra pályázat.

A pályamunkák beérkezési határideje: 2018. június 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

10. Pályázat: Készítsd el te is videódat Arany János műveiből, életéből! Az ARANYFESZT nyilvánosságot biztosít, és versenyt hirdet minden olyan 14-19 éves középiskolás számára határon innen és túl, aki ambíciót érez magában, hogy kisfilmet készítsen Arany János egy művéből vagy életéből.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.