A JUMP Consulting Kft. nyerte el a Budaörsi Egészségügyi Központ üzemeltetését

(Budaörs, 2017. december 14. – Budaörsi Infó) 2017. december 14-én ülésezett a képviselő-testület, ahol többek között arról is döntöttek, hogy a Budaörsi Egészségégügyi Központ üzemeltetését melyik pályázó nyerje el.

 

 

A 2016. április 22-ei képviselő-testületi ülésen hangzott el először nagy nyilvánosság előtt, hogy valamilyen probléma merült fel az Europ-Med új fizikoterápiás központja körül, majd egyre több részlet került napvilágra.

Az Europ-Med vezetői szintjén is problémák merültek fel. Dr. Kovács Attila, az egykori főigazgató és Dr. Gamal Eldin Mohamed, az intézmény ügyvezetője közti ellentétek ekkor már kezdtek kirajzolódni.

 

 

17_01_europmed (5)

 

A betegellátás viszont nem állhatott meg, így dr. Kovács Attila elbocsátása után, Budaörs Város Önkormányzata a Jump Consulting Kft-t bízta meg az Egészségügyi Központ üzemeltetésével.

A megállapodás akkor még nem volt végleges, újabb pályázatot írt ki az Önkormányzat.

 

17_01_europmed (8)

 

A budaörsi Egészségügyi Központ üzemeltetője, ami a járóbeteg szakrendeléseket illeti, a Jump Consulting Kft. volt 2016. november 3-a óta.

Ez idő óta az Europ-MED az egynapos sebészetet üzemeltette. Ez december elsejei hatállyal megváltozott, mert az Országos Tisztiorvosi Hivatal az egynapos sebészeti jogosultságot, az egynapos sebészeti kapacitást is a Jump Consulting Kft-re ruházta át.

 

europmed_melletti_terulet2

 

A 2017. december 14-ei képviselő testületi ülésen a közbeszerzési jogszabályoknak megfelelően zárt ülésen döntött a testület a közfinanszírozott járóbeteg szakellátási feladatok, valamint az iskolai egészségügyi ellátás, a foglalkozás egészségügyi alapellátás és a központi ügyelet működtetésére kiírt közbeszerzési eljárásról, ami a Budaörsi Egészségügyi Központ üzemeltetését is jelenti.

 

testulet17_12_14 (3)

 

 

A nyertes ajánlattevő a döntés szerint a JUMP Consulting Kft. lett.

 

Zsákai Zoltán, az új üzemeltető cég vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon nehéz olyan körülmények között dolgozni, amikor a döntéshozó nincs abban a helyzetben, hogy végleges döntéseket hozzon.

 

zsakai

 

“A korábbi jogi értelemben vett átmeneti időszakban ezzel a körülménnyel sajnos együtt kellett élnünk, éppen ezért nagy örömmel tölt el hogy sikeres pályázatot tudtunk elkészíteni.

A pályázati anyagban tett vállalásaink hosszútávú fejlődési pályára állítják az egészségügyi központ működését elképzeléseink szerint.”

 

 

budaorsi_egeszsegugyi_kozpont3_2017okt

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.