A decemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2017. december 14. – Budaörsi Infó) A decemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán közérdekű közéleti információkat találhatnak. A novemberi képviselő-testületi ülésen történtek rövid összefoglalóját olvashatják a lap tetején. A lap alján pedig arról találnak információt, hogy Budaörsön miként változnak az adók.

 

Budaorsiinfo17_12_nyomtatottujsag (2)

 

A harmadik oldalon Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének nyílt levelét találják, amit a helyi vállalkozóknak írt az adóemelésekkel kapcsolatban.

 

Budaorsiinfo17_12_nyomtatottujsag (3)

 

A budaörsi Egészségügyi Központ üzemeltetőjével, Zsákai Zoltánnal készült interjúnkat szintén ezen az oldalon találják. Az elektronikus rendszer bevezetéséről beszélgettünk vele.

 

Budaorsiinfo17_12_nyomtatottujsag (2)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

Budaorsiinfo17_12_nyomtatottujsag (5)

 

A hatodik oldalon a 2017-es városi közművelődési és sport-díjjal kitüntetettekkel készült mini interjúinkat találják.

 

Budaorsiinfo17_12_nyomtatottujsag (4)

 

Újságunk hetedik oldalán új állandó ingatlanos rovatunkat találhatják. Az Openhouse aktuális ajánlataiból böngészhetnek kedvükre, valamint egy álláslehetőséget is ajánlanak önöknek.

 

Budaorsiinfo17_12_nyomtatottujsag (6)

 

A Budaörsi Infó hátlapján A közjegyző segít rovatunk tovább folytatódik. Decemberben az egyezségkötéssel kapcsolatban kaptunk bővebb felvilágosítást dr. Széchenyi-Nagy Kristóf közjegyzőtől.

 

budaorsiinfonyomtatottdec17

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

Budaorsiinfo17_12_nyomtatottujsag (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.