Februári pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2017. február 3 – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven februárban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: Az Esztrád Színház pályázatot hirdet Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából – A Lantos elnevezéssel -, Arany János epikai és lírai költészetből választott mű, művek népzenei vagy népzenei alapokról építkező könnyűzenei feldolgozására – műfaji kötöttség nélkül.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: A Fiatal Írók Szövetsége és a Bánkitó fesztivál nyílt irodalmi pályázatot hirdet a 2017-es fesztivál tematikája vonalán, mely idén a korrupció.

Határidő: 2017. április 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései” című felhívás.

Első pályázati beadási határidő: 2017. május 2.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: 1 milliárd forint értékű pályázat határon túli civil szervezetek és egyházi jogi személyek kulturális, oktatási és szociális programjainak megvalósítására. Benyújtási határidő: 2017. február 16. 14.00 óra

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: A Holdkő Kulturális Alapítvány pályázatot hirdet vissza nem térítendő pénzbeli támogatásra, eszköztámogatásra, és partnertámogatásra az alábbiak szerint.

A pályázat elküldési határideje 2017. február 10. éjfél.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: A Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány és a Katica-Könyv-Műhely,
mint Könyvkiadó meseíró pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy a fogyatékossággal élő személyek erőt és bátorságot kapjanak, valamint az egészségesen élő emberek érzékennyé váljanak feléjük, befogadóbbá, fogékonyabbá és segítőkészebbé.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: A Mária rádió dalpályázatot hirdet. A rádió lehetőséget kíván adni feltörekvő zenekarok, dalszerzők számára, továbbá szeretnék magyar költők Istenes verseit is új módon is bemutatni. Ebből a célból dalpályázatot hirdet a magyar költők istenes verseinek megzenésítésére!

A művek beküldési határideje: 2017. március 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat: Amatőr és profi alkotók munkáit várják dokumentumfilm, animációs film, kisjátékfilm, ismeretterjesztő, gyerek- és nemzetközi filmes kategóriákban 2017. május 31-ig az első alkalommal meghirdetett komlói Hét Domb Filmfesztiválra.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.