Idős asszonyoknak segítettek a rendőrök

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrsének járőrei szolgálati idejük alatt 2016. november 15-én 22 óra 30 perc körüli időben egy 77 éves asszonynak segítettek. Majd egy 82 éves idős hölgy is segítségre szorult.

 

A rendőrök vitték haza a nőt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrsének járőrei szolgálati idejük alatt 2016. november 15-én 22 óra 30 perc körüli időben egy 77 éves asszonynak segítettek.

A rendőrőrsre egy állampolgár kísérte be az idős asszonyt, aki elmondása szerint a temetőből hazafelé tartva eltévedt. A rendőrök a nőt ezt követően otthonába szállították.

 

A rendőrök segítettek bejutni egy magatehetetlen asszonyhoz

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrsének járőrei szolgálati idejük alatt 2016. november 10-én 16 óra körüli időben egy 82 éves asszonynak segítettek.

A Budakeszi Rendőrőrsre állampolgári bejelentés érkezett, miszerint egy idős asszonnyal egy ismerőse napok óta nem tudja felvenni a kapcsolatot sem telefonon sem személyesen.

A 82 éves nő budakeszi háza előtt várta a bejelentő a rendőröket, aki elmondta, hogy megkért egy arra járó fiatalt, hogy másszon be az ingatlan területére, és nézze meg, hogy otthon tartózkodik-e a tulajdonos. A fiatal az egyik ablakon keresztül meglátta az ágyban fekvő 82 éves nőt, akihez mentőt és rendőrt hívtak.

A budakeszi járőrök segítettek a mentőknek bejutni az ingatlanba, majd az időközben kiérkező tűzoltókkal együtt kihozták a lakásból az idős asszonyt.

A 82 éves nőt a mentők kórházba szállították.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.