Rajzpályázat: “Hálásnak lenni jó!”

(Budaörs, 2016. november 2. – Budaörsi Infó) A budaörsi Közösségi Ház és a Budaörsi Boldogság Klub rajzpályázatot hirdetett “Hálásnak lenni jó!” címmel. Már érkezett néhány pályamunka, viszont november 15-ig lehet még alkotásokkal nevezni.

 

A szervezők nemcsak a tanulókat, hanem a felkészítő pedagógusokat is díjazzák. Az őszi szünet alkalmas arra, hogy szülőkkel vagy nagyszülőkkel együtt alkossanak a gyerekek, nagyobbak akár képregényt is. Még nem iskolás, de alkotni vágyó gyerekek rajzait is szívesen fogadják.

A rajzpályázatot a közösségépítésen túl, azért hirdették meg, hogy a gyerekek és a pedagógusok is szélesebb körben megismerhessék a Boldogságóra témaköreit, melyek egyike a hála boldogító ereje. Ma Magyarországon minimum 3000 pedagógus tart gyerekeknek ún. Boldogságórát önkéntesen vagy órarendben az óvodától az egyetemig, Budaörsön hat regisztrált pedagógus van ebben a programban.

A pályázatra olyan rajzokat, festményeket várnak, amelyek közvetlenül vagy közvetve a boldogsággal, a hálával és ezek szépségeivel hozható összefüggésbe.

Az elkészült alkotásokat 2016. november 15-ig lehet leadni a Közösségi Házban (Lévai u. 34.).

Az eredményhirdetés 2016. november 25-én 17 órakor lesz.

rajzpalyazat(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.