Övtáskát loptak

A zsámbéki rendőrök a helyi városőrség segítségével két férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. P. 24 éves és A. E. 20 éves zsámbéki lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak egy zsámbéki szórakozóhelyen italoztak, amikor 2016. február 20-án 20 óra 30 perc körüli időben a sértett és ismerősét a társaságukhoz invitálták, akik odaültek hozzájuk. Italoztak, beszélgettek, majd 22 óra 15 perc körüli időben a sértett és ismerőse – értéktárgyaikat a boxban hagyva – a sörözőn belül elmentek csocsózni. Amikor visszatértek az asztalhoz, a gyanúsítottak már távoztak a helyszínről és magukkal vitték az övtáskát is, melyben a sértett nevére kiállított iratok, személyes tárgyak és készpénz volt.

A. E.-t és társát a helyi városőrség szolgálatban lévő tagjai Zsámbék belterületén megállították és a rendőrök helyszínre érkezéséig visszatartották. A budakeszi rendőrök mindkét férfit elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az eltulajdonított értékek hiánytalanul előkerültek.

 

A két férfi ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.