Ismerőseivel verekedett

A budaörsi rendőrök egy 23 éves helyi férfit állítottak elő. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. László 23 éves budaörsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. július 18-án 17 óra körüli időben egy budaörsi élelmiszerüzlet előtti útszakaszon előzetes szóváltás nélkül tenyérrel arcon ütötte három férfi ismerősét, majd a védelmükre kelt negyedik férfival – aki G. László édesanyjának élettársa – szóváltásba keveredett. A 23 éves gyanúsított ezt követően több alkalommal arcon ütötte a férfit, amelynek következtében a sértett a földre került, ahol G. László tovább bántalmazta, több alkalommal fejen és háton rúgta. A bántalmazásnak megpróbált véget vetni G. László édesanyja, de a gyanúsított vele is dulakodni kezdett.

 

A sértett – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – 8 napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett.

 

G. Lászlót a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.