Műszaki cikkeket lopott

A budaörsi rendőrök egy 29 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Gábor 29 éves budaörsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. március 8-án 14 óra 15 perc és 2015. július 7-én 16 óra 30 perc közötti időben egy lakatlan budaörsi ingatlan udvarára bement, majd a lakóépület ablakát kifeszítve bejutott az épületbe és onnan két mikrohullámú sütőt, egy mosógépet, valamint egy kosarat tulajdonított el.

 

A 29 éves budaörsi férfi a mosógépet egy közösségi oldalon hirdetni kezdte, melyet a tulajdonos felismert és értesítette a rendőrséget.

D. Gábort a budaörsi járőrök 2015. július 7-én 17 óra körüli időben elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A 29 éves helyi férfi otthonában tartott házkutatás során a mosógépet a rendőrök megtalálták, és a tulajdonosának visszaadták.

 

D. Gábor ellen a büntetőeljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 N3601602

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.