Van képük hozzá? – Mutassák meg Önök, hogy milyen a budaörsi közlekedés

(Budaörs, 2015. január 14. – Budaörsi Infó) Van képük hozzá? A budaörsi forgalomról készült fotóikat, tapasztalataikat osszák meg velünk! Küldjék el nekünk Facebookon, vagy e-mailben (budaorsiinfo@gmail.com). Mutassuk meg mi, budaörsiek, hogy miként változott a budaörsi közlekedés a megyei útdíj bevezetésének következtében.

 

Messiás, budaörsi Rambó vagy „kisember a Megyéből”. Ilyen nevek hallatán mostanában nem valami új akció-vígjáték jut az eszünkbe, hanem Budaörs és annak polgármestere Wittinghoff Tamás.

A megyei útdíj bevezetését követően városunk vezetése aktívan fellépett a kormány intézkedése ellen, és mindent megtesz, hogy változtatásra bírja a kormányt az új törvényt illetően.

Így vált Budaörs polgármestere egyik napról a másikra a nép hősévé, akiben sokan a megváltó ellenzéki Messiást is látni vélték, azonban Wittinghoff Tamás, több interjújában is a köz tudomására hozta, hogy nem kíván részt venni az országos politikában, számára Budaörs az elsődleges.  (Vajon összefügg-e, hogy polgármesterünk „nem kíván Messiás lenni” azzal, hogy nem lesz idén Passió Budaörsön?)

Ha a polgármester ilyen szinten kiállt a városért, mi budaörsiek miért ne tennénk meg ugyanezt? Arra kérjük az olvasóinkat, hogy fotók segítségével örökítsék meg, és küldjék el szerkesztőségünkbe (budaorsiinfo@gmail.com) vagy Facebook-oldalunkra, hogy milyen változásokat tapasztaltak a megyei útdíj bevezetése óta a közlekedésben. Ha úgy gondolják, írják meg véleményüket, tapasztalatukat is!

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.