Egy törökbálinti telekről lopott, lebukott

A törökbálinti rendőrök egy 26 éves budaörsi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Dávid 26 éves budaörsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. január 12-én 15 óra körüli időben személygépkocsijával megjelent egy törökbálinti hétvégi háznál, ahol a telket körbekerítő drótkerítést megbontotta, bement a telekre és onnan különböző vascsöveket, tűzifát, benzines kannát, valamint egy csákányt tulajdonított el. A megszerzett értékek egy részét bepakolta az autójába, majd a közeli MÉH telepen értékesítette azokat.

Amikor a 26 éves férfi másodszor is visszament a hétvégi házhoz a vas oszlopokért, az ingatlan tulajdonosa már a helyszínen volt, mert a szomszéd, – aki a gyanús gépjármű rendszámát is megjegyezte – értesítette a történtekről.

A sértett a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a 26 éves budaörsi férfit.

 

Sz. Dávidot a törökbálinti rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.