5. vk – GÁSPÁR BÉLA KÁLMÁN: „Az életem nagyobb részét mások segítésével töltöttem.”

(Budaörs, 2014. szeptember 25. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

 

GÁSPÁR BÉLA KÁLMÁN: „Az életem nagyobb részét mások segítésével töltöttem.”

Fidesz-KDNP

5. választókörzet

 

 

Mit gondol milyen megoldásra váró problémák vannak Budaörsön az ön választási körzetében?

Én nem rég elmentem a Magyar Média napjára. Ott hallottam egy nagyon bölcs dolgot, méghozzá azt, hogy egyenesen kell beszélni. Azt mondta az egyik Kossuth-rádiós riporter, hogy azt szereti, hogy ha nyitott az interjúalany. Így én is őszintén megmondom, a körzetemben a csapadékvíz problémáját a szívügyemnek tekintem.

Elég sokat gondolkoztam a műszaki megoldásokon. Az uszodával, a Hársfa utcai területekkel, a kiserdővel is vannak terveim. Akár egy játszótér kiépítése is elképzelhető. Az ott lakókkal ezt meg kell beszélni közösségi fórumokon, és együtt kell kitalálni a megoldást.

Ezeket a problémákat fel kell térképezni. Ha fontossági sorrendet kellene felállítani, akkor a vízelvezetés lenne az első olyan probléma, amit a legfontosabb lenne megoldani.

A csapadékvíz elvezetésével küzdenek már évek óta, meg is próbálták a Törökbálinti út végén véghez vinni, de nem sikerült. Azt nem fogom most elárulni, hogy az én gondolatomban mi van, majd elárulom, ha megválasztanak. Én műszaki gondolkozású ember vagyok, technikumot végeztem. Jelenleg autómentéssel foglalkozom, amit majd valószínűleg abba fogok hagyni, ha megválasztanak, időben ugyanis nem összeegyeztethető ez a két tevékenység. Vannak olyan képviselők, akik más munka mellett végzik a kötelezettségüket, de én gondoskodni fogok arról, ha bár nem is szüntetem meg a vállalkozást, de legyen egy állandó készenlétben lévő váltótársam, hogy mindig ott tudjak lenni, ahol szükség van rám.

 

 terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mit üzenne a választópolgároknak, miért szavazzanak Önre?

Az életem nagyobb részét mások segítésével töltöttem, ez belém idegződött. Küzdeni fogok azért, hogy ha valamit a lakossággal együtt jónak látunk, akkor győzzünk, oldjuk meg!

 

5_korzet

5. választókörzet

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.