Nekitolatott a rendőrőrs épületének

A budaörsi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zárták le a nyomozást. A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Róbert 33 éves budakeszi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. július 18-án 22 óra körüli időben az általa vezetett személygépkocsival úgy közlekedett Budakeszin, hogy szeszes italtól befolyásolt állapotban volt, melyet a nyomozás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemény is alátámasztott. A 33 éves férfi hátramenetbe kapcsolt és nekitolatott a Budakeszi Rendőrőrs épületének, majd az előtte parkoló – megkülönböztető jelzéssel és rendőri jelleggel ellátott – szolgálati személygépkocsinak. Ezt követően elhajtott a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A balesetet észlelte egy budakeszi polgárőr, aki felírta a jármű rendszámát és értesítette a rendőrséget. A helyszínre kiérkező járőrök a beszerzett adatok alapján  O. Róbertet a lakhelyén elfogták és mintavételre előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A 33 éves férfi ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.