Utánfutót készített magának

Egy 60 éves férfi a rendőri igazoltatás során bukott le. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított egyedi azonosító jel meghamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Péter 60 éves érdi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. június 11-én 13 óra 50 perc körüli időben Törökbálinton közlekedett, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a személygépkocsijával vontatott utánfutó forgalmi engedélyébe bejegyzett adatok nem egyeznek az utánfutó adataival. Sz. Péter a helyszínen elismerte, hogy az utánfutót ő készítette és a rajta lévő rendszám, valamint a járőröknek átadott forgalmi engedély egy másik- szintén az ő tulajdonában lévő- utánfutóé.

A 60 éves férfit a törökbálinti járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsított ellen a további eljárást– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.