Keresse a postaládákban a Budaörsi Infó júliusi számát

A Budaörsi Infó júliusi nyomtatott számát a napokban már megtalálják a postaládáikban, amelyből most is hasznos és közérdeklődésre számot tartó aktuális ügyekről tájékozódhatnak.

 

Folytatjuk az allergiákról szóló cikksorozatunkat a második résszel, amelyben dr. Pintér Judit budaörsi allergológus segítségével átfogó képet kaphatnak korunk egyik népbetegségéről. A befejező harmadik részt az augusztusi számunkban olvashatják majd.

Mák Éva újabb hűsítő finomságok receptjeit találják meg a lapban, segítségül a nyári meleg elleni küzdelemhez.

Fontos és hasznos tudnivalókat gyűjtöttünk össze azon diákok (és szüleik) számára, akik nyári munkát vállalnak.

Beszámolunk a legutóbbi képviselő-testületi ülésről, ahol a termálkútról vitáztak, valamint a 2013. évi városi egészségügyi és pedagógus-díjak átadásáról és a díjazottakról is.

A már-már nyugvópontra jutott Kőhegy-ügy nem várt fejleményeként a lakosok egy csoportjának újabb szórólapon terjesztett felhívását és álláspontját ismerhetik meg az Önkormányzattal szemben.

Egyéb érdekes és hasznos hírek mellett, kikapcsolódásként Baló Júlia exkluzív interjúját olvashatják még el, aki a keleti harcok bajnokságán járt júniusban Budaörsön. Természetesen, új játékos fejtörőket is találnak a júliusi számunkban.

A Budaörsi Infó szerkesztősége

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.