Jobbik: a kormány állítsa le a luxuskommunikációs kiadásokat

Budapest, 2013. február 26., kedd (MTI) – A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy állítsa le a közpénzből fizetett luxuskommunikációs kampányait – jelentette ki kedden Mirkóczki Ádám. A Jobbik szóvivője hozzátette: megvizsgálják a feljelentés lehetőségét az ügyben.

 

 

Emlékeztetett rá: a kormány 1,2 milliárd forintot költ közpénzből “állami kommunikációs propagandára”, ráadásul a megrendeléseket “Fidesz-közeli” cégek nyerik. Úgy fogalmazott: ezt a kampányt a Fidesznek kellene fizetnie saját pénzéből, nem pedig az adófizetők pénzét kellene elkölteni “nettó hazugságok megmagyarázására”.

Mirkóczki Ádám szerint felháborító, hogy a Fidesz még ellenzékből az “arcátlanság netovábbjának” nevezte, amikor a Gyurcsány-kormány közpénzből fizetett hirdetéseket a gazdasági válság elmagyarázására, de kormányon az Orbán Viktor vezette kabinet “túllicitálja” elődjét.

Ezért a Jobbik felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul állítsa le ezt a kampányt és amennyiben ezt nem teszik meg, akkor a Jobbik megvizsgálja a hűtlen kezelés miatti feljelentés lehetőségét.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.