Fidesz: Magyarország jobban teljesít a gyermekszegénység elleni küzdelemben is

A Fidesz támogatja a kormány minden intézkedését a gyermekszegénység felszámolása érdekében – tájékoztatta az MTI-t Rónaszékiné Keresztes Monika.

 

 

A kormánypárti képviselő közleményében úgy fogalmaz: a Gyurcsány-Bajnai-kormányok nyomorba taszították családok százezreit, a gyermeknevelést nemhogy segítették, hanem büntették, így 2010-ben az emberek többek között a család és gyermekellenes politikájuk miatt buktatták meg a baloldali kormányt.

A Fidesz ezzel szemben vállalta és teljesíti is: a gyermeket nevelő szülőknek megad minden támogatást ahhoz, hogy minél több forrást és energiát tudjanak a gyermekekre fordítani. A kiemelt családpolitikának köszönhetően Magyarország jobban teljesít a gyermekszegénység elleni küzdelemben is. A Fidesz minden, a családok biztonságát védő intézkedésben a kormány mellett áll – hangsúlyozza Rónaszékiné Keresztes Monika.

A kormány eredményei közé sorolta az édesanyák foglalkoztatásának támogatását, így egyre több szülő járhat munkába, a gyermekes szülőknek járó jelentős adó- és járulékkedvezményt, a rezsicsökkentést, illetve a devizahiteleseket segítő támogatásokat, amelyek több százezer kisgyermeket nevelő család otthonát mentették meg.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.