Női kézilabda – Győzelem a szezon első meccsén vasárnap

2013. február 10-én, vasárnap elrajtolt az NBI/B nyugati csoportjának tavaszi szezonja is. Csapatunk 14. fordulóbeli ellenfele a PTE-PEAC gárdája volt. A felnőtt mérkőzés délután 17 órakor, míg a junior mérkőzés délután 15 órakor kezdődött a Városi Sportcsarnokban. Felnőtt csapatunk 41-23 arányban legyőzte Pécs csapatát!

 
Budaörs-Érdi VSE II – PTE PEAC           41:23    (17:11)
Nézőszám: 350 fő
Budaörs, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Wenzel Tamás, dr. Kozák Áron

Budaörs: Andrási, Dancs, Megyes (kapus), Dublinszki 7, Gazdag 6, Mikó 6, Pádár 5(1), Mörtel 5, Nagy 4, Bízik 3, Hatala 2, Markovics 2, Szilágyi 1

Az utolsó helyezett pécsi gárdát fogadtuk a tavaszi szezon első fordulójában. Ősszel idegenben meggyűlt a bajunk a pécsiekkel, hiszen nehezen sikerült kiharcolnunk a  7 gólos sikert, így most sem vehettük félvállról a találkozót. Továbbá dolgunkat nehezíti, hogy több sérült játékosunk is van.

A meccs elején több hibával játszottunk, azonban pár perc alatt összeállt a gépezet, és beindult a gólgyártás. A közönség végül egy “sima” mérkőzést láthatott, melynek végén a mieink 18 gólos sikernek örülhettek.

A mérkőzésről Mihály Attila vezetőedzőt kérdeztük:

“Végig uraltuk a mérkőzést és néhány időszaktól eltekintve jó felfogásban játszottunk. Védekezésben a játékosaim fegyelmezetten betartották a megbeszélteket, támadásban azonban több üresjáratunk is akadt a sok szerzett gól ellenére. Külön öröm, hogy mindenki hozzá tudott tenni a mai győzelemhez.”

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

(Lilinho)

 


facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.