A Budakeszi Járási Hivatalba és a Budaörsi Kirendeltségbe látogatott a kormánymegbízott

Munkalátogatásra érkezett január 23-án Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, valamint Rosdy Tamás főigazgató a Budakeszi Járási Hivatalhoz. A kormánymegbízott megtekintette az épületet, a szervezeti egységeket, illetve a hivatalban dolgozó munkatársakkal is találkozott.

 

Budakeszi városába látogatott Tarnai Richárd kormánymegbízott szerdán, hogy a január 1-jével felálló járási hivatal működéséről tájékozódjon. Az intézményben a kormánymegbízottat a hivatal vezetője, Dr. Szelenczy Gabriella fogadta és vezette körbe.

A kormánymegbízott a településen megtekintette az átvett irodákat, berendezéseket és eszközöket, megismerkedett az önkormányzattól érkezett munkatársakkal, és informálódott az okmányirodák ügyfélforgalmáról is. Ezután Dr. Szelenczy Gabriella hivatalvezetővel közösen a Budaörsi Kirendeltségen is látogatást tettek.

„Örömmel értesültem arról, hogy a nehézségek ellenére zökkenőmentes volt januárban az indulás a Budakeszi Járási Hivatalban” – emelte ki Tarnai Richárd. „Azt is jóérzéssel tapasztaltam, hogy a járási hivatal dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek minél magasabb szintű szolgáltatást kapjanak az államtól.”

A kormánymegbízott hozzátette, az átalakítás azt a célt szolgálja, hogy a 2013 végére felálló Kormányablakok rendszerével megvalósuljon az egyablakos ügyintézés, mely lehetővé teszi, hogy az emberek könnyebben, gyorsabban tudják elintézni hivatalos ügyeiket.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.