Elegánsabb és több funkciós lett a Friedmann -ház Budaörsön

A Friedmann-házban még nyáron kezdődtek a munkálatok, mely során nem csak az épület, hanem a kínálat is teljesen megújult. November közepétől pedig vasárnap a családokat korlátlan ételfogyasztási lehetőség várja.

 

Talán joggal mondhatjuk, hogy a budaörsi Friedmann-ház, benne a gyorsétteremmel, cukrászdával, illetve a hozzá kapcsolódó házhozszállítással igen kedvelt, még városunk határain túl is. A Friedmann-ház azonban most a korábbinál is elegánsabb lett, és nyár óta több átalakuláson is átesett. Bár az igaz, hogy a teljességhez néhány kisebb dolog még hiányzik-mint például az új virágtartók, vagy éppen más dekorációk kihelyezése.

 

A teret négy egységes részre osztották fel, melyből a legnagyobb a gyorséttermi rész. A pultokban pedig 11-től fél 3-ig, az eddiginél bővebb kínálat közül lehet választani.

Ami az újdonságot illeti mobilpult került kihelyezésre, ahonnan a vendégek a már korábban meglévő salátapulthoz hasonlóan saját maguk választhatják ki az elfogyasztani kívánt ételeket.

 

Az étterem mellett, egy légtérben azonban mégis elkülönülve található egy kávézó, ahol az édességek mellett szendvicsek, kávék italok közül is lehet választani 11-től 19 óráig. Mellette került kialakításra egy hatvan fős befogadására alkalmas konferencia terem, mely kivetítő projektorral, dekor LED fallal, illetve minden korszerű berendezéssel rendelkezik, mely egy-egy konferencia során segítik az előadók munkáját.

 

A korábbi teraszt is beépítették, ahol egy 15-20 fős VIP termet alakítottak ki, ahova kisebb születésnapi ünnepséget, céges megbeszéléseket képzeltek el. Az étterem és a konferencia terem a mozgatható válaszfalaknak köszönhetően akár egybe is nyitható, így igény szerint bővíthető, szűkíthető vagy éppen átrendezhető, mely továbbra is alkalmas, esküvők, bálok rendezésére.

 

November közepétől pedig az étterem vasárnaponként is szeretettel vár mindenkit. Ezzel elsősorban a családok számára szeretnének kedvezni svédasztalos kiszolgálással, korlátlan fogyasztási lehetőséggel. Az árakat pedig ehhez is úgy állapították meg, hogy például egy négyfős család esetén is tízezer forint maradjon a számla.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.