Latin Nyár a Chameleon Jazz Banddal

2012. augusztus 30-án, csütörtökön, 19 órától a Kürt Rendezvényközpontban (Budaörs, Szabadság út 301.): Latin Nyár- The melodic jazz experience a Chameleon Jazz Band előadásában! Stevie Wonder, Poncho Sanchez, George Benson, Billy Joel vagy éppen Santana ismert kompozíciói és a kaméleonok közvetlensége garancia az igényes és szórakoztató kikapcsolódásra.
Az autentikus forró latin ritmusok mellett fülbemászó balladák is helyet kaptak a repertoárban, de lesz igazi dögös funky és – persze, ahogyan megszokhattuk tőlük- meglepetésekben sem lesz hiány.  A vendégeket welcome drink fogadja, a kaméleonok bemutatják új gitárosukat és az ősszel készülő első nagylemez néhány vadonatúj szerzeménye is felcsendül majd.
Aki volt már Chameleon-koncerten úgyis elmegy és meghallgatja az új műsort, aki még nem volt, annak pedig érdemes ellátogatnia valamelyik helyszínre, hiszen nem véletlen, hogy a formáció az elmúlt kilenc év alatt Európa 5 országában több mint 260 koncertet adott. És, ha esetleg lemaradnánk a nyári turné fellépéseiről, akkor sem kell búsulni! Eláruljuk, hogy a hagyományos őszi nagykoncert idén október 18-án, Budapesten lesz!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.