Újabb csoportos verekedés volt Budaörsön

A Budaörsi Rendőrkapitányság a napokban fogta el azt az 5 személyt, akik  június 2-án, a hajnali órákban Budaörsön, az egyik  Szabadság úti  kocsma előtt – előzetes szóváltást követően – rátámadtak majd tettleg bántalmaztak három fiatal férfit.  Ezt követően a sértettek a lakótelep irányába menekültek, de a támadók utolérték őket és  a Napsugár sétánynál ismét beléjük kötöttek, majd újra bántalmazták a társaságot.

A fiatalok könnyebb, azaz nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek a verekedés közben. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást csoportosan elkövetett garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt az öt fiatal férfi ellen. A támadók szabadlábon védekezhetnek. A verekedés indítékáról nem írt közleményében a kapitányság.
Márciusban egy hasonló esetről adtunk hírt, akkor az Aradi utcai buszmegállónál támadtak 4-en egy 17 éves fiatalra. A mostani történet valamivel “korrektebb”, mert 5 -en támadtak 3 emberre. Csakúgy mint korábban, most is reményünket fejezzzük ki aziránt, hogy a csoportos kötekedésekből nem lesz tendencia Budaörsön.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.